phpMyAdmin: kako oditi do administratorja? Navodilo za uporabnika

Ustvarjanje vašega prvega velikega spletnega projekta bo prej ali slej končalo delo z bazami podatkov in zlasti z MySQL tehnologijo. MySQL strežnik baz podatkov je odličen za majhne in rastoče projekte v začetni fazi razvoja zaradi svoje enostavnosti uporabe. Sistem phpMyAdmin, ki uporabniku omogoča dostop in grafični vmesnik podatkovne baze, upravljanje tabel, varnostno kopiranje in številne druge uporabne funkcije, je še lažje. Seveda pospešuje potek dela in vam omogoča, da sprostite programerje za bolj uporabne stvari.


Kako se prijaviti v phpMyAdmin na Denwer?

Najbolj priljubljen lokalni spletni strežnik za Windows se imenuje Denwer in on, kot ste morda uganili, vključuje phpMyAdmin. Vendar pa obstaja en problem, s katerim se uporabniki nenehno srečujejo: v phpMyAdmin, kako vstopiti v admin?
Če uporabljate Denver, lahko v zaznamke brskalnika dodate posebno povezavo za hiter dostop do skrbniške plošče sistema za upravljanje phpMyAdmin: http: //localhost /tools /phpMyAdmin. Ta povezava z zaznamki vam omogoča, da se prijavite v phpMyAdmin. Toda kmalu boste morali izpolniti stran na gostovanje, in če nameravate izvajati svoj razvoj do konca, vnaprej preuči naslednja vprašanja: kako delati z vmesnikom phpMyAdmin? Kako dostopati do upravne nadzorne plošče?

Navodila za prijavo v ISP Manager in CPanel

Če vaše oddaljeno gostovanje uporablja nadzorno ploščo ISPmanager, se nato prijavite z uporabov spodnjem primeru:
Če je CPanel panel nameščen, vprašanje, kako pravilno delati s phpMyAdmin, ne povzroča težav. Uporabite povezavo: https: //vash_site.komu: 2083 /3rdparty /php Moj Admin /- Morate počistiti presledke.


Namesto, da bi rekli "vaš site.kom", vnaprej uporabite domeno svojega vira, kupljeno in povezano z gostovanjem. Če trenutno nimate zahtevane domene, jo lahko pooblastite po naslovu IP, v tem primeru boste v phpMyAdmin natančno vedeli, kaj morate storiti. Če uporabljate nekakšno nepriljubljeno nadzorno ploščo ali ne veste, ali je sploh, poskusite dodati ime nadzorne plošče za poševnico v naslovu spletnega mesta ali podajte besedo kot poddomeno - to kombinacijo uporabljajo nekateri gostitelji.

Sorodne publikacije