Kako priti do kul nadimka za fanta na internetu

Sodoben profil v družabnih omrežjih, forumih ali vzdevku v igri - to je praktično drugi potni list, ki ga skupaj z avatarjem zaznavajo drugi. Zato, da izbere vzdevek, da se je treba obrniti resno, ob upoštevanju številnih odtenkov.

Problem izbire vzdevka

Če dekleta nimajo težav pri izbiri svojega nadomestnega: vse vrste mačk, pic, tac in drugih imitacijskih mrežnih imen - potem smešna vzdevka za fante je celotna zgodba. Seveda lahko izberete nekaj klasičnega, kot so imena superjunakov iz filmov, serij ali stripov. Lahko greš na banalno pot in samo napišeš svoje ime v drugo postavitev, na primer z uporabo kartic za ustvarjanje črk. Na primer, vzdevek "Winnie the Pooh" bi izgledal kot "BuHHu /7yx". Različice so lahko številne.


Izbrati kul vzdevek za moškega je zastrašujoča naloga. Najprej mora ustrezati notranjemu svetu, dati idejo o liku, ki se skriva pod njim človeško. Na primer, je nerazumno izbrati ime "Terminator", če ste ljubitelj korak-po-korak strategij in komedije serij. Ta vzdevek je najbolj primeren za ljudi, ki se športno ukvarjajo in imajo radi krvave akcijske igre. In kaj pa vse o istem, da poberem kul vzdevek za fanta, če ne ve, koga želi videti v očeh uporabnikov interneta? Poskusimo z naslednjo metodo.

Uvedite kul vzdevek

Vzemite list papirja ali odprite prazen dokument z besedilom in v stolpec vpišite vse znane.Nicky Napišite največje število imen, ki vam bodo prišle na misel. Ko so možnosti končane, pomislite še 10 minut in si zapišite še nekaj kosov. Kot kažejo statistični podatki, se seznam običajno izkaže kot odličen.


Nato morate ponovno prebrati vse, kar ste napisali, in izbrisati tiste vzdevke, s katerimi se pogosteje srečujete na spletu. Kopiranje nekomu ni kul. Seznam je opazno manjši, ali ni res? Prišli smo do bistva, kako lahko dobimo kul nadimek - izberite enega ali dva psevdonima iz preostalih možnosti, za katere menite, da so najbolj primerne za vas. Preverite jih za lahkotnost in če so napisane v latinici, se prepričajte, da nihče ne bo izkrivljal izgovorjave vašega vzdevka. V nasprotnem primeru boste namesto strmega nick-a dobili vzvratni vzdevek.

Izid

V vsakem posameznem primeru se lahko kul vzdevek pojavi drugače. Nekdo ima razvito domišljijo in nekdo ne more pomisliti ničesar boljšega od LaserBoy. Film "Hekerji" iz leta 1996 jasno ponazarja vpliv Nicka na odnos stranke. Izbira psevdonima v mreži ne krši verskih prepričanj narodov sveta in ne razpada sovražnosti.

Sorodne publikacije